Studentlid worden:

Tijdens uw studie kunt u al als student betrokken zijn bij de BvK. Aan studenten wordt geen eis gesteld behalve dat ze met de studie kinesiologie bezig zijn. Er is geen toetsing door de toelatingscommissie.

Ook studenten met een oefenpraktijk moeten voldoen aan de Wkkgz. Dat betekent dan ook dat studenten moeten beschikken over

-          een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

-          een klachtenfunctionaris en

-          aangesloten zijn bij een Geschillencommmissie.

De BvK vindt de veiligheid van onze studenten belangrijk. Daarom krijgt een student een student-ledennummer waardoor hij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor studenten kan afsluiten en via Nibig aangesloten zijn bij hun klachtenfunctionaris en de Geschillencommissie.

Pas met het indienen van uw afstudeerdiploma wordt u volledig lid met stemrecht.

Aanmeldprocedure:

U stuurt het aanmeldingsformulier student en uw CV per mail op aan het secretariaat.

U betaalt dan geen administratiekosten, maar wel een jaarbijdrage van € 50,- (vrij van BTW). U krijgt korting op activiteiten van de BvK en toegang tot de ledensite waar u o.a. veel kinesiologische achtergrondartikelen kunt vinden en u mag naar de ALV komen (zonder stemrecht). Bovendien kunnen uw naam en adresgegevens worden vermeld op de pagina "Therapeut in opleiding", zodat u in contact kunt komen met cliënten voor uw oefenpraktijk.

Aanmeldingsformulier:

Hier vindt u het aanmeldingsformulier voor studentlidmaatschap